dimecres, 2 de desembre del 2015

PROJECTE DELS POLICIES !!

Estimats families:

Avui ha estat un dia molt divertit per la classe de les policies. Com ja sabeu esteim treballant el projecte sobre el nom de la nostra classe: Els Policies !!!

Desprès de varies converses, dubtes i preguntes les inquietuds dels infants varen derivar en voler crear un circuit per poder experimentar i vivenciar l'utilitat de les senyals de trànsit.

Molta feina hem preparat : construir les senyals, veure i visitar el nostre barri, escriure una carta,...entre altres. I el resultat final aquí està !!!

Primer hem rebut la visita del coordinador de l'ajuntament de vila d'educació vial: Alberto.Ens ha ajudat a preparar el circuit i a realitzar els planos a més de regalar-nos material per la nostra classe.

Com podreu veure  a les fotos, tots estaven molt atent i interessats...
     


Però tots estaven desitjant poder sortir i realitzar el circuit. Bicicletes, patinets, patins i cascos per pasar una bona estona i aprendre coses sobre la circulació i l'educació vial....

Veure les seves caretes de il.lusió i ganes ha estat molt gratificant !!!

Mirau que bé s'ho han passat i com han gaudit d'un gran projecte !!

     

Qué alegria i satisfacció veure com la classe dels policies s'ho han passat tant bé !!

Vull aprofitar aquesta finestra per donar les gràcies a n'Alberto pel seu temps i la seva dedicació.

I també al papa d'en Martín, Jose Antonio, per poder facilitar els transport del material del circuit a la nostra escola. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA AJUDA I COL.LABORACIÓ !!!

Salutacions,
Olga.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada