dimecres, 30 d’abril del 2014

VISITA ALS AGUELETS !!!

Estimats papas:
Hem volgut acabat amb les celebracions sobre el dia del Llibre amb una activitat diferent i emotiva pels nins/es i per les persones implicades en ella: els aguelets.

Tot el cicle d'infantil ens hem traslladat a Sa Residència de majors de la clínica Vilàs.

Tots anavem amb molta curiositat i espectació, els güelos i güelas ens esperaven super contentes amb tot un equip de professionals que desenvolupen una feina diària amb els.

La nostra visió sobre la celebració d'aquesta data tant important ha cambiat completament. Els contes, les històries i la fantasia ens la trameteriem a través d'ells ulls de les persones majors i els seus cuidadors.
La classe dels plàtans estaven preparats per escoltar i vivenciar les diferents experiències i històries que els güelos ens volguessin contar.

Desprès de rebrer-mos amb molt de carinyo i cortesia, hem anant coneguent les diferents persones majors que viven en Sa Residència. Maria, Salvador, Antonia,...són alguns dels güelos i güelas que han compartir amb nosaltres una estona.

A continuació , tot l'equip de professionals que treballem allà ens han preparat un esmorçar per tots. Zucs, entrepans, madalenes, palmerites,.....han estat alguns dels aliments que ens han proporcionat.

I desprès una estona de joc amb els companys en un ampli espai de jardí...

Vos deix alguns dels diferents moments que hen gaudit amb els güelos i güeles....

   

Moltes gràcies als responsables de la clínica i a totes les persones que ens han ajudat a passar una bona estona entre els més majors.

Salutacions,
Olga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada